Linda Szöke

Olen aloittanut säännöllisen liikkumisen jo 4-vuotiaana urheilukouluun valmistelevilla tunneilla. Vuosien aikana olen kokeillut paljon eri lajeja ja liikumisesta on tullut suuri osa elämääni. Muutaman loukkaantumisen jälkeen olen oppinnut kunnioittamaan vartaloani ja sen rajoja. Kiinnostuin vartalon yhteydestä mieleen, miten liike vaikuttaa kaikkeen. Tämä on mielestäni todella ihmeellinen ja mielenkiintoinen aihe, käyn erilaisissa workshopeissa Suomessa ja ulkomailla.

- Peak Pilates Comprehensive sertifioitu 3. tason klassisen pilateksen ohjaaja, vain muutamia Suomessa

- Somaya Academy:sta valmistunut Hatha Yoga opettaja

- Acroyoga Montréal sertifioitu opettaja

-Teatterikorkeakoulun avoin yliopisto: tanssipedagogiikan opinnot

-Fascial Fitness Trainer -sertifikaatti  (Fascial Training Academy)

Lisäksi oppiminen jatkuu: harjoitukset Kati Pylkkäsen (aitopilates) sekä yhden Peak Pilates Europen pääopettajan, Agnes Simonfin (agipilates) kanssa. Oppia ammennetaan myös Amanda Holmströmiltä (Somaya Academyn perustaja) sekä Stefan Engströmiltä (Kadermo Conscious Living).

Tällä hetkellä on myös menossa Jack Kornfield:n ja Tara Brach:n Power of Awareness -meditaatio- ja mindfulnesstreenit.

Opetuskieli: suomi, englanti, unkari


Riikka Elo

Innostuin pilateksesta reilut neljä vuotta sitten. Laji tuo mukavaa vaihtelua kestävyysliikunnan rinnalle sekä haastaa ja huoltaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti, luen sekä tykkään erityisesti liikkua luonnossa. Olen tällä hetkellä Peak Pilates (R) classical level 1 -opettajakoulutuksessa, josta valmistun alkuvuodesta 2024.

Opetuskieli: suomi, englanti

Jenna Tuominen

Hurahdin pilateksen maailmaan muutamia vuosia sitten. Pilateksen opit olen saanut koulutetulta pilatesohjaajalta Linda Szökeltä. Pilates antaa arkeeni energiaa ja liikkumisen iloa. Pilates on myös pitänyt minut vahvana raskauden aikana sekä auttanut synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Vapaa-ajalla nautin luonnossa liikkumisesta ja käsillä tekemisestä. Minulla on Peak Pilates - Mat -sertifikaatti sekä olen käynyt heiltä myös Pilates and Pregnant, Postpartum client -koulutuksen.

Opetuskieli: suomi, ruotsi, englanti

Sami Huhtakallio