Linda Szöke

Olen aloittanut säännöllisen liikkumisen jo 4-vuotiaana urheilukouluun valmistelevilla tunneilla. Vuosien aikana olen kokeillut paljon eri lajeja ja liikumisesta on tullut suuri osa elämääni. Muutaman loukkaantumisen jälkeen olen oppinnut kunnioittamaan vartaloani ja sen rajoja. Kiinnostuin vartalon yhteydestä mieleen, miten liike vaikuttaa kaikkeen. Tämä on mielestäni todella ihmeellinen ja mielenkiintoinen aihe, käyn erilaisissa workshopeissa Suomessa ja ulkomailla.

- Peak Pilates Comprehensive sertifioitu 3. tason klassisen pilateksen ohjaaja, vain muutamia Suomessa

- Somaya Academy:sta valmistunut Hatha Yoga opettaja

- Acroyoga Montréal sertifioitu opettaja

-Teatterikorkeakoulun avoin yliopisto: tanssipedagogiikan opinnot

-Fascial Fitness Trainer -sertifikaatti  (Fascial Training Academy)

Lisäksi oppiminen jatkuu: harjoitukset Kati Pylkkäsen (aitopilates) sekä yhden Peak Pilates Europen pääopettajan, Agnes Simonfin (agipilates) kanssa. Oppia ammennetaan myös Amanda Holmströmiltä (Somaya Academyn perustaja) sekä Stefan Engströmiltä (Kadermo Conscious Living).

Tällä hetkellä on myös menossa Jack Kornfield:n ja Tara Brach:n Power of Awareness -meditaatio- ja mindfulnesstreenit.

Opetuskieli: suomi, englanti, unkari

Timo Kortet

Innostuin juoksemisesta ja painojen nostelusta parikymmentä vuotta sitten, juoksin kohti ongelmia koska kehonhuoltoon en panostanut. Kymmenisen vuotta sitten vaihdoin pitkät matkat astangajoogaan ja sitä polkua kuljen edelleen. Mukaan tuli akrojooga muutama vuosi sitten, molemmat ovat olleet elämääni hyvällä tapaa mullistavia asioita ja haluan jakaa näitä oivalluksia eteenpäin. Olen sertifioitu AcroYoga Montréal -opettaja sekä olen vetänyt erilaisia joogatunteja rauhallisella otteella jo jonkin aikaa. Tykkään myös kovasti kiipeilystä, kesäisin ja talvisin. Ensimmäinen joogaopettajani oli Milla Edén, sittemmin Tapani Tornikoski. Petri Räisänen ja Stefan Engström ovat minulle tärkeitä opettajia myös. 

Opetuskieli: suomi ja englanti


Jenna Tuominen

Hurahdin pilateksen maailmaan muutamia vuosia sitten. Pilateksen opit olen saanut koulutetulta pilatesohjaajalta Linda Szökeltä. Pilates antaa arkeeni energiaa ja liikkumisen iloa. Pilates on myös pitänyt minut vahvana raskauden aikana sekä auttanut synnytyksen jälkeisessä palautumisessa. Vapaa-ajalla nautin luonnossa liikkumisesta ja käsillä tekemisestä. Minulla on Peak Pilates - Mat -sertifikaatti sekä olen käynyt heiltä myös Pilates and Pregnant, Postpartum client -koulutuksen.

Opetuskieli: suomi, ruotsi, englanti